Uutiset / 21.05.2019

Journalisti etsii toimittajaa

Hakemamme toimittaja kirjoittaa juttuja printtiin ja verkkoon, ideoi aiheita yhdessä toimituksen kanssa, hoitaa osaltaan lehden sosiaalisen median kanavia sekä osallistuu verkkolehden tekoon ja uudistamiseen. Edellytämme kokemusta toimittajan työstä, media-alan tuntemusta sekä kykyä kirjoittaa sekä uutisjuttuja että pitkiä feature-tekstejä. Myös kyky ideoida juttuaiheita ja halu työskennellä itsenäisesti ovat välttämättömiä. Arvostamme monipuolista kokemusta media- ja viestintäalalta, kokemusta verkkolehden tekemisestä, hyviä verkostoja, kielitaitoa sekä ymmärrystä työmarkkinoista ja ay-liikkeestä. Tarjoamme kiinnostavan ja palkitsevan työn media-alan ytimessä, kilpailukykyiset edut sekä osaavan ja asialleen omistautuneen työyhteisön. Olemme myös kivoja. Hakemukset 7.6.2019 mennessä osoitteeseen maria.pettersson@journalistiliitto.fi. Haastattelut järjestetään 13.–14.6.2019. Tiedustelut puhelimitse 29.5. klo 10–13 numeroon 045-6757401.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.