Vierumäen lomatalo

Vierumäki on tunnettu urheiluopistostaan ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan. Ohjatut liikuntatunnit, lenkkipolut ja golf-kentät takaavat virkistävän ja monipuolisen kuntoloman kaiken ikäisille. Liikunnallisen päivän päätteeksi sopii rentoutua takkatulen loimussa.

Vierumäen lomatalossa on kaksi kuudelle hengelle varustettua huoneistoa. Huoneistoissa on molemmissa kaksi makuuhuonetta ja parvi. Makuuhuoneissa ja parvella on jokaisessa kaksi vuodetta. Vuoteet saa yhteen tai erilleen. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät maksamasi vuokraan. Pinnasängyn voit vuokrata vastaanotosta. A-huoneistoon saa tuoda lemmikin. Eläinten tuominen B-huoneistoon ei ole sallittua.

Vierumäellä on tarjolla runsaasti erilaisia mahdollisuuksia liikkua, ulkona ja sisällä. Voit valita erilaista ohjattua liikuntaa, nauttia hieronnasta tai vaikkapa teettää kuntoilijatutkimuksen itsestäsi. Tutustu tarjontaan täällä.

Haku alkaa maanantaina 18.3.2024 ja päättyy maanantaina 8.4.2024 klo 16.00

Haettavat Vierumäen lomaviikot:

Haettavana ovat viikot 17.5. – 13.12.2024 välisenä aikana. Hakea voi vain kokonaisia viikkoja. Viikko alkaa ja päättyy perjantaihin. Hinnat löytyvät ”Hinnat”- kohdasta alla.

Hakulomake

Lisätiedot Vierumäen lomatalosta