Uutiset / 28.06.2024

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Journalistiliitto palvelee jäseniään läpi kesän. Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Jäsenasiapäivystys palvelee jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja pressikorttiin liittyvissä asioissa numerossa 09 6122 3333. Palveluun voi soittaa kesälläkin maanantaisin kello 10-11.30 ja tiistaista perjantaihin kello 9–11.30.

Päivystysajan ulkopuolella voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat (at) journalistiliitto.fi.

Liiton laki- ja työehtoneuvontaan kannattaa soittaa varsinkin oman työn ehtoihin ja lainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Neuvontaa saa numerosta 044 7555 000 kesäkuussa kello 13–16 ja heinäkuussa kello 13–15.

Huomaa kuitenkin, että juhannusaattona, perjantaina 21.6. laki- ja jäsenneuvontamme on suljettuna. 

Löydät liiton kaikki yhteystiedot täältä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.