Lomapaikat

Journalistiliiton jäsenenä voit käyttää liiton lomakohteita Lapissa Saariselällä ja Päijät-Hämeessä Vierumäellä. Vuokraa lomapaikkoja edulliseen hintaan tai hae virkitysstipendiä.

Lomalle Lappiin tai Vierumäelle?

Journalistiliiton omissa lomakohteissa voit viettää lomaasi rentoutuen, liikkuen tai harrastaen. Kohteet sopivat lomailuun kaikkina vuodenaikoina. Lomaasi voit viettää hiihtäen, kesän lämmössä, ruskaa ihaillen tai tähtitaivasta katsellen. Lomakohteissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, joista voit valita mieluisiasi. Kohteisiin voit majoittua myös perheesi kanssa. Sekä Saariselällä että Vierumäellä on tilaa myös lemmikeille.

Uutistunturin seinusta Saariselällä. Kuva: Heli Saarela

Saariselkä

Lapissa, Saariselällä on majatalotyyppinen Tunturimaja, jossa voit yöpyä omissa 1–4 hengen majoitushuoneissa. Voit valita lomakohteeksesi myös rivitalotyyppisen Uutistunturin, jossa on kolme erillistä kuuden hengen huoneistoa. Saariselällä voit retkeillä lähellä olevassa Urho Kekkosen kansallispuistossa tai hyödyntää alueen palveluja. Kuten hemmotella itseäsi kylpylässä, keilata tai polkea vuokrapyörällä lähiseudun teille.

Tutustu Saariselän kohteisiin tarkemmin täällä.

Saariselän lomakohteita voit varata soittamalla Lomarenkaan numeroon 0306 502 502 tai sähköpostitse viestimällä osoitteessa myynti@lomarengas.fi. Liiton lomapaikkoja ei voi enää varata netin kautta.

Vierumäki

Lahden ja Heinolan puolivälissä sijaitsevassa Vierumäen lomatalossa majoittumiseen on kaksi kuuden hengen huoneistoa. Täällä on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Liitolla on Vierumäellä myös golf-osake, johon sisältyy pelioikeuksia Vierumäen vanhemmalla Classic-kentällä.

Tutustu Vierumäen lomataloon tarkemmin täällä.

Vierumäen kohteita voit varata liiton toimistosta, lähetä sähköpostia osoitteeseen: annamari.schildt (at) journalistiliitto.fi tai soittamalla numeroon 044 500 0013.

Virkistysstipendit

Journalistiliiton jäsenenä voit hakea myös maksutonta lomaa Vierumäella tai Saariselällä. Virkistysstipendit ovat jaossa kerran vuodessa syksyisin.

Jäsenyhdistysten lomapaikat

Monilla jäsenyhdistyksillä on omia lomanviettopaikkoja. Niistä voit kysyä suoraan yhdistyksiltä, katso yhdistysten yhteystiedot täältä.

Jaa kokemuksesi!

Voit keskustella lomakohteista Journalistiliiton lomapaikat -ryhmässä Facebookissa. Jaa siellä kokemuksesi ja kuvasi. Liity ryhmään klikkaamalla ”Liity ryhmään” -painiketta. Ryhmä on tarkoitettu liiton jäsenille.