Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Tuliaisena Mediakunnan ämpäri. Jussi Salokangas (vas.), Jari Lindström ja Petri Savolainen keskustelivat tapaamisessaan maanantaina itsensä työllistäjien aseman parantamisesta.

Journalistiliitto ministeri Lindströmille: Vauhtia itsensä työllistäjien aseman parantamiseen

Itsensä työllistäjien aseman parantamisessa olisi aika siirtyä eteenpäin: on lainsäädäntömuutosten aika, todetaan Journalistiliiton kirjelmässä, jonka edunvalvontajohtaja Petri Savolainen ja lakimies Jussi Salokangas ojensivat tänään oikeus- ja työministeri Jari Lindströmille (ps.).

”Lain pitäisi nykyistä paremmin mahdollistaa ja turvata työllistyminen itsensä työllistäen. Selvityksiä on jo tehty laajasti muun muassa viime hallituskaudella toimineessa trendityöryhmässä”, kirjelmässä todetaan.

Journalistiliiton mukaan muutoksia tarvitaan työlainsäädäntöön, sosiaali- ja työttömyysturvaan sekä kilpailuoikeuteen ja verotukseen.

Savolainen ja Salokangas esittelivät ministeri Lindströmille Journalistiliiton perustamaa Mediakuntaa esimerkkinä siitä, miten ammattiliitto voi toimia itsensä työllistäjien auttamiseksi.

Liite: Journalistiliiton kirjelmä oikeus- ja työministeri Jari Lindströmille 30.1.2017