Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Digitaalinen pressikortti päivittyy vuodenvaihteessa, muovinen edelleen voimassa

Digitaalinen pressikortti päivittyy automaattisesti vuoden vaihtuessa. Jäsenen ei tarvitse itse tehdä mitään, jotta kortin voimassaolo jatkuisi myös vuoden 2022 puolella. Vuosi sitten uusitun muovisen kortin voimassaolo jatkuu niin ikään ensi vuodelle.

”Yhä useampi Journalistiliiton jäsen on ottanut käyttöön digitaalisen pressikortin. Se kulkee aina mukana puhelimessa ja on helppo käyttää”, sanoo Journalistiliiton palvelujohtaja Simon Huldén.

”Pressikortti ja digitaalinen pressikortti ovat tärkeitä, ne todistavat haltijansa olevan Journalistiliiton jäsen,” Simon Huldén painottaa. Samalla kortti oikeuttaa moniin jäsenetuihin, jotka ovat rahanarvoisia. Tietoja jäseneduista löytyy täältä.

Digitaalisen kortin voi tilata sähköpostilla osoitteesta jasenasiat at journalistiliitto.fi. Huldén muistuttaa samalla, että jokainen kortin tilaaja tarkistaa omat osoitetietonsa, jotta tilaus tulee oikeaan osoitteeseen.

Journalistiliitto uusi pressikortin vuosi sitten. Muovista korttia ei enää ole lähetetty automaattisesti vaan jäsenen on pitänyt itse tilata se. Katso uutinen ja ohje täältä.