Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Det digitala presskortet uppdateras kring årsskiftet

Det digitala presskortet, som också är Journalistförbundets medlemskort, uppdateras vid årsskiftet. Som medlem behöver du inte skrida till åtgärder. Ifall ditt medlemskap är i kraft fortsätter även det digitala medlemskortet vara i kraft. Ifall du har medlemskortet i plast, som förnyades i fjol, fortsätter det vara i kraft även 2022.

”Allt fler medlemmar har tagit i bruk det digitala presskortet. Det är alltid med i telefonen och är lätt att använda. Presskortet och det digitala presskortet är viktiga. De bevisar att kortinnehavaren är medlem i Journalistförbundet. Samtidigt ger kortet rätt till flera förmåner och rabatter”, säger  Simon Huldén, Journalistförbundets chef för medlemstjänster.

Du hittar listan på förmåner och rabatter här.

Du kan beställa det digitala presskortet per e-post från adressen jasenasiat ((at)) journalistiliitto.fi. Huldén påminner om att du i samband med beställningen ska kolla att dina kontaktuppgifter är korrekta så att beställningen skickas till rätt adress.

Journalistförbundet förnyade presskortet för ett år sedan. Presskortet i plast skickas inte automatiskt utan en medlem som vill ha det ska beställa det separat. Här finns anvisningar om hur du beställer presskortet.