Uutiset / 01.02.2017

RTTL ja YOT kommentoivat Ylen irtisanomisia

"Verovaroin rahoitettavana yhtiönä Ylen on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että se ostaa tuotantoja vastuullisilta tuotantoyhtiöiltä", muistuttaa Journalistiliiton jäsenyhdistys Radio- ja televisiotoimittajien liitto (RTTL) kannanotossaan. "Uuden Ylen rakentamisen aloittaminen henkilökunnan raskailla irtisanomisilla on YOT:n mielestä väärä tie", toteaa puolestaan RTTL:oon kuuluva Yleisradion ohjelmatyöntekijät ry. (YOT). Liitteenä YOTn ja RTTL:n kannanotot. Lue myös Journalistiliiton tiedote.

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.