Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Työpaikka avoinna: työehtoasiamies tai lakimies

Edunvalvontayksikköömme palkataan vakituiseen työsuhteeseen freelancereiden edunvalvonnasta vastaava työehtoasiamies tai lakimies, jolla on kyky sekä itsenäiseen työhön että toimintaan tiiviissä ryhmässä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Erityisvastuualueena tehtävääsi kuuluu sekä eri yritysmuodoissa että työsuhteessa toimivien freelancereiden edunvalvonta ja siihen liittyvät neuvonta- ja neuvottelutehtävät. Lisäksi osallistut yksikön yhteisiin tehtäviin, kuten työehtopäivystyksiin.

Edellytämme hakijalta oikeustieteen maisterin/kandidaatin tutkintoa tai opintojen ollessa vielä kesken tehtävään soveltuvien syventävien opintojen suorittamista. Kauppatieteelliset opinnot tai muu yrittäjyysosaaminen luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme media-alan ja ammattijärjestöjen toiminnan tuntemusta sekä englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 1.5.2017 mennessä sähköpostilla: petri.savolainen@journalistiliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, puh. 050 534 2485 (puhelinajat pe 21.4. klo 9-12 ja ti 25.4. klo 13-16) ja sähköposti petri.savolainen@journalistiliitto.fi.

 

Suomen Journalistiliitto (SJL) on ammattijärjestö, jonka tehtävä on valvoa journalistien ja journalismin etuja. 15 000 jäsentämme ovat viestintäalan ammattilaisia, kuten toimittajia, ohjelmatyöntekijöitä, kuvaajia, graafikoita, tiedottajia, kääntäjiä ja kustannustoimittajia. Jäsenemme työskentelevät lehdistössä, kustannusyhtiöissä, televisiossa ja radiossa. SJL huolehtii sekä työsuhteisten että itsensä työllistäjien työehdoista. Jäsentemme uutena palvelumuotona olemme perustaneet tämän vuoden alussa Mediakunta-nimisen osuuskunnan.