Vi använder cookies för att säkerställa teknisk drift av sidorna och för att samla antalet besökare på sidorna. Vi samlar inte information om enskilda besökare.

Senaste nytt

Jobb på Journalistförbundet: jurist eller ombud

Finlands Journalistförbund anställer en jurist eller ett ombud med ansvar för frilansarnas intressebevakning. Det handlar om en fast anställning till förbundets intressebevakningsenhet. Anställningsförhållandet börjar så fort som möjligt. 

Till ditt specialområde hör frilansarnas intressebevakning, både frilansar med eget företag och frilansar som jobbar i olika anställningsförhållanden. I jobbet ingår rådgivning och förhandlingar. Du deltar också i enhetens gemensamma arbetsuppgifter, till exempel jouren för juridiska frågor och frågor om arbetsvillkor.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i finska. Läs mer om jobbet här.

Lämna in din ansökan med löneanspråk före 1 maj 2017. Skicka din ansökan till intressebevakningsdirektör Petri Savolainen, petri.savolainen@journalistiliitto.fi.

Petri Savolainen ger ytterligare information om jobbet, tfn. 050 534 2485 (telefontider fre 21.4. kl. 9–12 och tis 25.4. kl. 13–16) och e-post petri.savolainen@journalistiliitto.fi.