Uutiset / 17.08.2011

Työelämän hankevalmistelu käyntiin lehdistössä

Yritysten menestys edellyttää liiketoiminnan kehittämisen ohella myös työorganisaation jatkuvaa kehittämistä. Hyvin toimiva työorganisaatio tuo yritykselle kilpailuetua ja tekijöille hyvinvointia.

 
Viestinnän Keskusliitto ja Suomen Journalistiliitto ovat näistä syistä käynnistäneet työelämän kehittämishankkeen valmistelun. Käytännön hankevalmistelusta vastaa YT Merja Helle Aalto-yliopiston Taideteollisesta korkeakoulusta.
 
Tavoitteena on verkostomainen hanke, jossa piloteissa voitaisiin kokeilla ja kehittää erilaisia työn tavoitteiden, työprosessien ja sisältöjen parantamisen menetelmiä. Hankeen sisältö määräytyy työelämän tarpeista. Niitä selvitetään syyskuun aikana mediayritysten johdolle sekä luottamusmiehille ja työsuojeluvaltuutetuille tehtävällä kyselyllä sekä haastatteluin.
 
Hanke tarjoaa yrityksille asiantuntemusta sekä mahdollistaa myös TEKES:n tuen. Kehityshanketta esitellään 26.9. klo 13 Helsingissä.
 
Lisätiedot hankkeesta liiton kehityspäällikkö Jaana Villikalta (jaana.villikka@vkl.fi) ja Merja Helteeltä (merja.helle@aalto.fi).
 
Tytti Oras

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.