Uusimmat

Turva helpottaa Venäjän vuosiviisumikäytäntöä

Vapaa-ajan matkoille pidennystä vakuutuksen voimassaoloon
Helpotusta Venäjän viisumikäytäntöön

Journalistiliiton jäsenet on vakuutettu vapaa-ajan matkustajavakuutuksella. Liiton jäsenet saavat Venäjälle suuntautuvia vapaa-ajan matkoja varten tämän vakuutuksen voimassaoloaikaan pidennystä 90 päivään saakka. Tämä pidennys on maksu¬ton ja on voimassa toistaiseksi.

Venäjän puolelta on esitetty vaatimus, jonka mukaan vuosiviisumia varten matkustajavakuutuksen täytyy olla voimassa 90 vuorokautta. Turvan kollektiivisten vapaa-ajan matkustajavakuutusten voimassaoloaika on 45 päivää.

Pääsääntöisesti kollektiivisesti vakuutetut ihmiset ovat työssäkäyviä, eikä heidän ole käytännössä mahdollista matkustaa 90 vuorokautta. Jotta vuosiviisumin hakeminen olisi kuitenkin mahdollista, jatkaa Turvaa näissä tapauksissa vakuutuksen voimassaoloa ilman eri korvausta.

Journalistiliiton ottaman vapaa-ajan matkustajavakuutuksen piirissä olevat jäsenet voivat pyytää Turvasta Venäjän vuosiviisumia varten todistuksen, jossa kerrotaan, että vakuutus on voimassa 90 vuorokautta. Tutustu matkustajavakuutuksen ehtoihin turva.fi/journalistiliitto -sivustolla.