Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Tuomas Aalto, 27, tuuraa Journalistiliiton työehtoasiamiestä Hannu Hallamaata helmikuun puoleen väliin.

Tuomas Aalto SJL:n määräaikaiseksi työehtoasiamieheksi

Oikeustieteiden ylioppilas Tuomas Aalto, 27, työskentelee Journalistiliiton määräaikaisena työehtoasiamiehenä 16. helmikuuta 2018 saakka. Hänen vastuualueellaan ovat erityisesti freelancejournalistien asiat.

Aalto toimii liiton vakituisen työehtoasiamiehen Hannu Hallamaan sijaisena tämän perhevapaan ajan. Sijaisuus alkoi joulun jälkeen.

Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä viidettä vuotta opiskeleva on aikaisemmin työskennellyt muun muassa verohallinnossa verosihteerinä sekä -valmistelijana.

Journalistiliitto hänelle tuli tutuksi syksyllä 2017, kun hän vastaili liiton laki- ja työehtopäivyspuhelimeen. Lisätyövoimaa tarvittiin, kun laki- ja työehtoasiamiehet olivat kiireisiä työehtosopimusneuvotteluissa.

”Työ täällä on ollut tosi monipuolista. Olen saanut hoitaa mielenkiintoisia tapauksia ja vastata mitä erilaisimpiin kysymyksiin. Vaikka sijaisuus on lyhyt, olen siitä innoissani. Toivon mukaan pystyn palvelemaan jäseniä mahdollisimman hyvin”, Aalto sanoo.