Uutiset / 06.05.2021

Sirpa Hannula aloitti liiton talous- ja hallintopäällikkönä

Journalistiliiton talous- ja hallintopäällikön tehtävässä on toukokuun alussa aloittanut Sirpa Hannula. Hän on toiminut aiemmin sekä talous- että henkilöstöhallinnon tehtävissä viimeiset kaksikymmentä vuotta. Sirpalla on monipuolinen kokemus eri aloilta: ”Yritysten toimialat ovat liittyneet kauppaan, teollisuuteen ja palveluihin sekä koti- että kansainvälisellä markkina-alueelle. Tutuksi ovat tulleet muun muassa laatujärjestelmät, venäjän kauppa, nestetransito, muovituotanto, leipäkauppa ja lämmitysjärjestelmät.” Mistä sitten kiinnostus juuri Journalistiliittoa kohtaan työpaikkana? ”Täysin uusi toimintaympäristö ja kiinnostukseni henkilöstön hyvinvointiin.” Tehtävään kuuluu pitää huolta liiton raha-asioista sekä toimiston henkilöstöstä. ”Minua innostaa uudessa työssäni se, miten voin siinä soveltaa ja hyödyntää omaa osaamistani”. Liiton talous- ja hallintojohtaja Helena Visti jää eläkkeelle kesän aikana.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.