Uutiset / 15.08.2011

Puhutaan ja kysellään palkitsemisesta

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK on kesän aikana tiedustellut jäsenyrityksiltään näiden näkemyksiä työehtosopimuspolitiikasta ja palkkausjärjestelmistä. Myös viestintäalan yritykset ovat saaneet kyselyn, sillä Viestinnän Keskusliitto VKL kuuluu EK:oon.

Viestintäalan työntekijäliitot SJL ja TEAM keräävät nyt myös henkilöstön edustajien mielipiteistä samoista aiheista. Lehdistön ja kustannustoimittajien pääluottamusmiehille on lähetetty sähköinen kysely, jossa kysellään arviota työpaikan palkitsemiskäytännöistä ja niiden onnistumisesta.

Tulokset julkistetaan ja niitä vertaillaan ti 27.9. yhteisessä koulutustilaisuudessa ”Puhutaan palkitsemisesta”.

Lisätietoa koulutustilaisuudesta löytyy VKL:n sivuilta www.vkl.fi. Koulutukseen osallistumisesta on sovittava työnantajan kanssa.

 
Tytti Oras

 
 
 

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.