Uutiset / 03.02.2017

Poliisi kurssittaa toimittajia maaliskuussa

Poliisin tiedote:

Tervetuloa hakeutumaan Poliisiammattikorkeakoulussa 28. - 30.3.2017 järjestettävälle Poliisitoimintaa toimittajille -kurssille. Kurssille mahtuu enintään 20 osallistujaa. Kurssi on suunnattu median edustajille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan poliisin organisaatiosta, koulutuksesta ja tehtävistä. Sisältö muodostuu luennoista ja käytännön harjoituksista. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssi alkaa tiistaina 28. päivä maaliskuuta kello 9.30 ja päättyy torstaina 30. maaliskuuta kello 15. Osaamistavoite Kurssilaisille muodostuu kokonaiskuva poliisin organisaatiosta, koulutuksesta ja toiminnasta erilaisissa vaativissa tilanteissa. Sisältö - Poliisirikostutkinta - Tekninen rikostutkinta - Julkisuuslainsäädäntö - Rikosprosessin vaiheet - Poliisin taktinen rikostiedottaminen - Poliisin voimankäyttökoulutus - Poliisin viestintä ja varautuminen - Poliisin viestintä erilaisissa tilanteissa - Poliisikoulutus tänään Hakeutuminen ja valinnat Kurssille hakeutuvia pyydetään toimittamaan sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus kurssin johtajalle 15.2.2017 mennessä. Kurssilaisten valinta suoritetaan ensisijaisesti alueellisen kattavuuden perusteella. Kurssivalinnoista tiedotetaan 17.2.2017. Majoitus Majoitus on osallistujille maksuton. Ruokailu Ruokailu (aamiainen, lounas, päivällinen) on järjestetty koulun henkilöstöravintola Sireenissä. Ruoka-aineallergioista pyydetään ilmoittamaan henkilöstöravintolaan kurssin alkamispäivän aamuna. Ruokailukustannukset maksetaan käteisellä tai pankkikortilla. Liikunta Poliisiammattikorkeakoululla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Kurssilaisten käytössä on liikuntasalin lisäksi kunto- ja painisali sekä saunaosasto uima-altaineen. Lisätietoja Lisätietoja kurssista antaa kurssin johtaja ylikomisario Jussi Hakaniemi, Poliisiammattikorkeakoulu, puh. 0295 483 215, e-mail: jussi.hakaniemi@poliisi.fi (hakemukset).

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.