Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Poliisi kurssittaa toimittajia maaliskuussa

Poliisin tiedote:

Tervetuloa hakeutumaan Poliisiammattikorkeakoulussa 28. – 30.3.2017 järjestettävälle Poliisitoimintaa toimittajille -kurssille. Kurssille mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Kurssi on suunnattu median edustajille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan poliisin organisaatiosta, koulutuksesta ja tehtävistä. Sisältö muodostuu luennoista ja käytännön harjoituksista. Kurssi on osallistujille maksuton.

Kurssi alkaa tiistaina 28. päivä maaliskuuta kello 9.30 ja päättyy torstaina 30. maaliskuuta kello 15.

Osaamistavoite

Kurssilaisille muodostuu kokonaiskuva poliisin organisaatiosta, koulutuksesta ja toiminnasta erilaisissa vaativissa tilanteissa.

Sisältö

– Poliisirikostutkinta
– Tekninen rikostutkinta
– Julkisuuslainsäädäntö
– Rikosprosessin vaiheet
– Poliisin taktinen rikostiedottaminen
– Poliisin voimankäyttökoulutus
– Poliisin viestintä ja varautuminen
– Poliisin viestintä erilaisissa tilanteissa
– Poliisikoulutus tänään

Hakeutuminen ja valinnat

Kurssille hakeutuvia pyydetään toimittamaan sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus kurssin johtajalle 15.2.2017 mennessä. Kurssilaisten valinta suoritetaan ensisijaisesti alueellisen kattavuuden perusteella.

Kurssivalinnoista tiedotetaan 17.2.2017.

Majoitus

Majoitus on osallistujille maksuton.

Ruokailu

Ruokailu (aamiainen, lounas, päivällinen) on järjestetty koulun henkilöstöravintola Sireenissä. Ruoka-aineallergioista pyydetään ilmoittamaan henkilöstöravintolaan kurssin alkamispäivän aamuna. Ruokailukustannukset maksetaan käteisellä tai pankkikortilla.

Liikunta

Poliisiammattikorkeakoululla voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa. Kurssilaisten käytössä on liikuntasalin lisäksi kunto- ja painisali sekä saunaosasto uima-altaineen.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssista antaa kurssin johtaja ylikomisario Jussi Hakaniemi, Poliisiammattikorkeakoulu, puh. 0295 483 215, e-mail: jussi.hakaniemi@poliisi.fi (hakemukset).