Uutiset / 23.10.2019

Mika Heijari liiton tiedottajaksi

Mika Heijari (51) on aloittanut työnsä Journalistiliiton uutena tiedottajana. Liiton hallitus valitsi hänet tehtävään lokakuussa. – Odotan innolla että pääsen tekemään työtä liiton työntekijöiden, jäsenten ja sidosryhmien kanssa. Haluan olla mukana kehittämässä liiton viestintää ja vuorovaikutusta. Heijarilla on laaja kokemus viestinnästä. Hän on työskennellyt toimittajana, tiedottajana ja viestintäpäällikkönä. Viimeiset lähes kymmenen vuotta hän on ollut yritys- ja yhteisöviestinnän tehtävissä VR-Yhtymässä. Hän on toimittajana toimiessaan ollut mukana Journalistiliiton alueyhdistyksen hallituksessa ja alueosastossa. - Syksyllä ja talvella työssä painottuu tes-neuvottelujen viestintä, sen jälkeen erityisesti viestinnän kehitystehtävät.

Katso myös

Kaikki uutiset

Leikkaukset media-alalla rapauttavat Suomen kokonaisturvallisuutta

Journalistiliitto varoittaa Yleisradioon kaavailtujen ja muiden media-alalle kohdistuvien leikkausten vaikutuksista Suomen kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen.

”Modernit sodat alkavat usein informaatiovaikuttamisella. Onko Suomella varaa nakertaa omaa huoltovarmuuden infrastruktuuriaan heikentämällä median toimintaedellytyksiä”, kysyy Suomen Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen.

Valtuuston kyselytunnilla keskustelua häirinnästä, palkka-avoimuudesta ja tasa-arvosta

Helsingissä koolla oleva valtuusto keskusteli häirinnästä ja epäasiallisesta kohtelusta työpaikoilla – ja siitä, miten siihen voitaisiin puuttua.

Osastot saavat lisää rahaa toimintaansa

Journalistiliiton valtuusto päätti korottaa niin kutsuttua osastopalautuksen perusavustusta 30 prosenttia vuoden 2025 alusta.