Uutiset / 26.09.2012

Miekkari maikkarilaisten puolesta torstaina

HYVÄN JOURNALISMIN JA MAIKKARILAISTEN PUOLESTA

Tukimielenilmaus torstaina 27.9. klo 15-15.30 Pöllölaaksossa.

Tervetuloa paikalle!

MTV Mediassa käydään parhaillaan yt-neuvotteluja henkilöstön vähentämisestä. MTV:n hallitus kokoontuu huomenna klo 11, ja iltapäivällä klo 15 MTV:n toimitusjohtaja kertoo henkilöstölle hallituksen päätöksistä.

Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL on erittäin huolestunut MTV Median suunnitelmista vähentää henkilöstöään yli15 prosentilla. Suunniteltu 80 henkilötyövuoden leikkaus ei ole missään suhteessa MTV Median vuosia jatkuneeseen vahvasti voitolliseen toimintaan. Se on lyhytnäköistä omistajapolitiikkaa ja voi johtaa MTV Median kilpailukyvyn pysyvään vahingoittumiseen.

RTTL järjestää tukimielenilmauksen MTV:n sisäpihalla torstaina 27.9. kello 15-15.30. Ilmaisemme tukemme hyvälle journalismille ja maikkarilaisille kollegoillemme.

Lisätietoja mielenilmaisusta: RTTL:n puheenjohtaja Tapio Räihä, p. 040 553 1918.
_______________________________________


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.