Uutiset / 26.09.2012

Miekkari maikkarilaisten puolesta torstaina

HYVÄN JOURNALISMIN JA MAIKKARILAISTEN PUOLESTA

Tukimielenilmaus torstaina 27.9. klo 15-15.30 Pöllölaaksossa.

Tervetuloa paikalle!

MTV Mediassa käydään parhaillaan yt-neuvotteluja henkilöstön vähentämisestä. MTV:n hallitus kokoontuu huomenna klo 11, ja iltapäivällä klo 15 MTV:n toimitusjohtaja kertoo henkilöstölle hallituksen päätöksistä.

Radio- ja televisiotoimittajien liitto RTTL on erittäin huolestunut MTV Median suunnitelmista vähentää henkilöstöään yli15 prosentilla. Suunniteltu 80 henkilötyövuoden leikkaus ei ole missään suhteessa MTV Median vuosia jatkuneeseen vahvasti voitolliseen toimintaan. Se on lyhytnäköistä omistajapolitiikkaa ja voi johtaa MTV Median kilpailukyvyn pysyvään vahingoittumiseen.

RTTL järjestää tukimielenilmauksen MTV:n sisäpihalla torstaina 27.9. kello 15-15.30. Ilmaisemme tukemme hyvälle journalismille ja maikkarilaisille kollegoillemme.

Lisätietoja mielenilmaisusta: RTTL:n puheenjohtaja Tapio Räihä, p. 040 553 1918.
_______________________________________


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.