Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Mediakunta kasvaa ja kehittyy

Journalistiliiton jäsenille tarkoitettu työosuuskunta Mediakunta on hyväksytty mukaan pitchaamaan ideaansa Media Honeypot -tapahtumaan 9. helmikuuta. Tapahtumasta haetaan vauhtia ja vinkkejä erityisesti Mediakunnan jäsenten osaamisen markkinointiin. Pitchauskisan voittaja saa Tekesiltä 5 000 euroa kehitysrahaa.

Parhaat hankkeet pääsevät myös keskustelemaan Tekesin Media Fast Track -tuen saamisesta tapahtuman yhteydessä. Vireillä on rahoituksen saamiseksi ja liikeidean kehittämiseksi muitakin hankkeita, joista tiedotetaan myöhemmin.

Mediakunta tarjoaa jäsenilleen laskutuspalvelun lisäksi muun muassa ammatillista neuvontaa, infotilaisuuksia ja mahdollisuuksia verkostoitua. Mediakunta hoitaa jäsentensä kirjanpidon, ja osuuskunnan kautta tehtävästä työstä kertyy työeläkettä. Jäsen voi keskittyä byrokratian sijasta omaan viestintäalan ydinosaamiseensa.

Viestintäpalveluiden ostajille Mediakunta tarjoaa parhaat osaajat. Mediakuntalaisen työllistäminen on helppoa, kun asiakkaan ei tarvitse huolehtia työnantajavelvoitteista, verokorteista tai muusta paperityöstä. Asiakkaan vastuulla on vain laskun maksaminen.

9. tammikuuta perustetulla Mediakunnalla oli perjantaina 3.2. jo 36 jäsentä. Heidän joukkoonsa voit liittyä helposti Mediakunnan sivuilta löytyvällä sähköisellä liittymislomakkeella. Mukaan osuuskunnan omistajiksi ovat tervetulleita kaikki Journalistiliiton jäsenet.