Uutiset / 27.10.2017

Mediahubin sopimus päättyy – uudesta tes-pöytäkirjasta ei vielä sopimusta

Mediahubin nykyinen tes päättyy lokakuun 2017 lopussa. Kuva:
SJL:n ja Paltan yhteinen tiedote: Mediahub Helsinki Oy:n työehtosopimuspöytäkirja päättyy 31.10.2017. Neuvotteluosapuolet Suomen Journalistiliitto ry ja Palvelualojen työnantajat Palta ry eivät vielä ole päässeet sopimukseen uudesta työehtosopimuspöytäkirjasta. Neuvotteluja on kuitenkin käyty hyvässä ja rakentavassa hengessä. Neuvottelut jatkuvat ensi viikolla.   Lisätietoja: hallinto- ja henkilöstöjohtaja Ulla Rannikko, Mediahub Helsinki Oy, p. 040 7363832 edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, Suomen Journalistiliitto ry, p. 050 5342485

Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.