Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Liiton syysvaltuusto siirtyy kokonaan etäkokoukseksi

Journalistiliiton syysvaltuusto kokoontuu 3. – 4. joulukuuta pääosin etäjärjestelyin. Päätös tehtiin viranomaisten tiukennettua koronaohjeita.

Valtuuston puheenjohtajista ja kokouksessa tarvittava toimiston henkilökunta ovat läsnä Helsingissä. Kaikki muut osallistujat ovat mukana Teams-yhteydellä. Etäkokous järjestetään samalla tekniikalla jota käytettiin jo kevätkokouksessa syyskuussa, jolloin osa valtuutetuista oli läsnä, osa etänä.

Syyskokouksen asialistalla ovat muun muassa ensi vuoden toimintasuunnitelma ja jäsenmaksut. Valtuutetut saavat käsiteltäväkseen myös kolme aloitetta. Aloitteet koskevat valtuustojen kokousten avaamista jäsenten seurattavaksi etäyhteydellä ja liiton toimintakyvyn varmistamista poikkeusaikana ja sen jälkeen.

 

Etäkokoustamista kokeiltiin hyvällä menestyksellä syyskuussa, kun valtuusto kokoontui kevätkokoukseen. Kuva: Mika Heijari/Journalistiliitto