Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Liiton neuvottelemat sopimukset tuovat palkankorotuksia

Toukokuun alussa toteutuu Journalistiliiton neuvottelemien työehtosopimuksien mukaisia palkankorotuksia.

Lehdistön työehtosopimus: henkilökohtaiset palkat 1,4 %, yrityskohtainen erä 0,6 %. Jos erän jaosta ei ole yrityksessä päästy sopuun, 0,3 % jaetaan yleiskorotuksena ja työnantaja päättää 0,3 %:n jakamisesta. Taulukkopalkat nousevat 2,0 %.

Kustannustoimittajien työehtosopimus: henkilökohtaiset palkat 1,4 %, yrityskohtainen erä on 0,6 %. Jos erän jaosta ei ole yrityksessä päästy sopuun, 0,3 % jaetaan yleiskorotuksena ja työnantaja päättää 0,3 %:n jakamisesta. Taulukkopalkat nousevat 2,0 %.

MTV:n sisällöntekijöiden työehtosopimuspöytäkirja: henkilökohtaiset palkat 2,0 %, työnantaja päättää 0,4 %:n jakamisesta.

Sanoma Media Finlandin yrityskohtainen, Nelonen Median radioiden journalisteja koskeva työehtosopimus: palkkoja korotetaan toukokuun alusta 2,0 prosentilla, josta yleiskorotusta on 1,4 prosenttia ja yrityskohtaista erää on 0,6 prosenttia.

Löydät työehtosopimukset täältä.