Uutiset / 01.06.2017

Lataa akkusi SuomiAreenan Journalistilataamossa 12.7.

Jos SuomiAreenan tarjonta meinaa uuvuttaa, tule latautumaan Journalistilataamoon Korona Bariin (Pohjoiskauppatori 3, keskellä kaupunkia) keskiviikkona 12.7. klo 12.30–17. Tarjoamme sinulle elvyttävää virvoketta ja pientä suolaista. Voit samalla ladata työvälineesi. Paikalla ovat mm. liiton puheenjohtaja Hanne Aho, edunvalvontajohtaja Petri Savolainen ja palvelujohtaja Simon Huldén. Luvassa myös yllätysohjelmaa. Tervetuloa piipahtamaan tai viettämään pidempää päivää kanssamme. Pressikortilla sisään! Ole kuulolla myös, kun Petri Savolainen, Saara Aalto, Jorma Uotinen ja kumppanit keskustelevat luovista aloista ja itsensä työllistämisestä Kauppakeskus Puuvillassa (Siltapuistonkatu 14) klo  15.15–16.30. Lisätietoja tästä tilaisuudesta saat klikkaamalla tästä.

Katso myös

Kaikki uutiset

Kansan Uutiset tuli ainoana tapaamiseen freelancerien työn ehdoista

Tapaamisessa keskusteltiin mahdollisuudesta aloittaa neuvottelut freelancerien palkkioista ja työn ehdoista. Keskusteluita päätettiin jatkaa elokuussa Kansan Uutisten toimistolla.

Lehdistönvapaus rapautuu myös Euroopassa

Euroopan kansalaisvapauksien liitto Liberties varoittaa uudessa raportissaan autoritaarisuuden noususta ja demokratian heikkenemisestä Euroopassa. Näiden trendien seurauksena median vapaus EU:ssa on uhattuna. Erityisen uhanalaisia ovat yleisradioyhtiöt.

Liiton neuvottelemia palkan- ja palkkionkorotuksia Yleisradiossa 1.6.

Yleisradion työehtosopimus ja Yhtyneet-sopimus nostavat työntekijöiden palkkoja ja palkkioita.