Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Journalistförbundets nya fackliga ombud heter Hannu Hallamaa.

Journalistitaustainen Hannu Hallamaa SJL:n työehtoasiamieheksi

Oikeustieteen yo, FM Hannu Hallamaa, 38, on valittu Journalistiliiton uudeksi työehtoasiamieheksi. Valinta julkistettiin valtuuston kevätkokouksessa 19.5. Hallamaa aloittaa liiton palveluksessa 29. toukokuuta.

Ennen oikeustieteen opintojaan Hallamaa on työskennellyt muun muassa Keskisuomalaisessa, STT:llä, Ylellä, MTV3:lla, Helsingin Sanomissa ja viimeksi Suomen Yrittäjien medioissa. Ennen siirtymistään Journalistiliittoon hän toimii maahanmuuttoviraston tiedottajana. Hallamaa on opiskellut journalistiikkaa Jyväskylän yliopistossa ja saanut filosofian maisterin paperit yleisestä historiasta.

Journalistiliitossa hänen vastuualueellaan ovat freelancereiden asiat.

“Olen työskennellyt jonkin verran myös freelancerina, joten heidän työnsä haasteet ovat tulleet tutuiksi. Olen myös ollut opiskeluasioista asti Journalistiliiton jäsen ja tunnen paljon toimittajia, mikä varmasti auttaa uudessa työssäni. Olen erittäin iloinen, että SJL valitsi minut tähän tehtävään”, Hallamaa sanoo.