Uutiset / 09.03.2011

Jäsensivujen salasanat uusittava nyt

Journalistiliitto on vaihtamassa jäsenrekisterijärjestelmäänsä. Uusi Ay-Ankkuri –jäsenrekisterijärjestelmä on suoraan yhteydessä liiton nettisivujen jäsensivuihin. Siirtymisvaiheessa nykyiset salasanat on kuitenkin resetoitava.

Nollaus tapahtui 23.3. aamupäivällä.

Kun vanha itse antamasi salasana ei enää toimi, on jäsensivuille kertaalleen kirjauduttava samoin kuin ensimmäiselläkin kerralla eli käyttämällä salasanana syntymäaikaa. Sen jälkeen salasanan voi taas vaihtaa mieleisekseen, omat tiedot -linkistä. Päivitä samalla puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi itse suoraan rekisteriin.

Käyttäjätunnus on uusi jäsennumero, jonka löydät varmimmin Journalisti-lehden etusivulta, osoitetiedoista: Jäsennumero on postitoimipaikan jälkeen printattu J-kirjaimen perässä oleva 5-7 numeron sarja, esimerkiksi 86686. Älä kirjoita J-kirjainta, se ei siis kuulu jäsennumeroon! (T-kirjaimella varustetulla tilaajakoodilla ei voi kirjautua jäsensivuille.)

Salasana on ensi kertaa kirjautuessasi syntymäaikasi muodossa PPKKVV. Teija Toimittaja, joka on syntynyt 8.2.1973, kirjautuu siis salasanalla 080273.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.