Uusimmat

Jäsensivujen salasanat uusittava nyt

Liiton uusi jäsenrekisteri on otettu käyttöön ja jäsensivujen salasanat nollattiin 23.3. Kun itse antamasi salasana ei enää toimi, käytä syntymäaikaa muodossa PPKKVV.

Journalistiliitto on vaihtamassa jäsenrekisterijärjestelmäänsä. Uusi Ay-Ankkuri –jäsenrekisterijärjestelmä on suoraan yhteydessä liiton nettisivujen jäsensivuihin. Siirtymisvaiheessa nykyiset salasanat on kuitenkin resetoitava.

Nollaus tapahtui 23.3. aamupäivällä.

Kun vanha itse antamasi salasana ei enää toimi, on jäsensivuille kertaalleen kirjauduttava samoin kuin ensimmäiselläkin kerralla eli käyttämällä salasanana syntymäaikaa. Sen jälkeen salasanan voi taas vaihtaa mieleisekseen, omat tiedot -linkistä. Päivitä samalla puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi itse suoraan rekisteriin.

Käyttäjätunnus on uusi jäsennumero, jonka löydät varmimmin Journalisti-lehden etusivulta, osoitetiedoista: Jäsennumero on postitoimipaikan jälkeen printattu J-kirjaimen perässä oleva 5-7 numeron sarja, esimerkiksi 86686. Älä kirjoita J-kirjainta, se ei siis kuulu jäsennumeroon! (T-kirjaimella varustetulla tilaajakoodilla ei voi kirjautua jäsensivuille.)

Salasana on ensi kertaa kirjautuessasi syntymäaikasi muodossa PPKKVV. Teija Toimittaja, joka on syntynyt 8.2.1973, kirjautuu siis salasanalla 080273.