Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Apurahaa tarjolla Brysselin-matkaan 7.–9.11.2017

Euroopan parlamentin järjestämän toimittajamatkan teemana on EU:n energiapolitiikka. Matkaohjelma koostuu EU:n energiapolitiikkaa ja alan ajankohtaisia lakihankkeita käsittelevästä kansainvälisestä seminaarista, tapaamisista Euroopan parlamentin jäsenten kanssa, ja tutustumisesta Euroopan parlamentin toimintaan ja EU-päätöksentekoon. Lisäksi matkan aikana tutustutaan parlamentin tarjoamiin lehdistöpalveluihin, mukaan lukien maksuttomiin toimittajien käytettävissä oleviin audiovisuaalisiin palveluihin, joten matka soveltuu myös av- ja onlinetoimittajille.

Brysselin opintomatkaan parlamentti myöntää matka-apurahan, joka kattaa matkakulut ja majoituksen. Toimittajat voivat halutessaan osallistua toimittajamatkalle myös median omalla kustannuksella.

Lyhyt vapaamuotoinen hakemus tulisi lähettää sähköpostitse osoitteella ephelsinki@europarl.europa.eu viimeistään maanantaina 2. lokakuuta 2017.

Kirjaa hakemukseesi:
– yhteystiedot: nimi, media/freelance, osoite, puhelinnumero, sähköposti
– perustelut, miksi juuri sinun pitäisi päästä perehtymään EU-asioihin
– jos olet freelance-toimittaja, kerro mille medialle työskentelet
– kerro myös, oletko aiemmin ollut tutustumassa parlamenttiin (tai muihin EU-toimielimiin) Brysselissä tai Strasbourgissa.

Lisätietoja: Niina Saloranta, puh. 09 – 6220 4521, gsm 040 720 5025 niina.saloranta@europarl.europa.eu

 

LÄHDE: Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimisto