Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Yleläiset paheksuvat Akuutin irtisanomisia

Ohessa Ylen ohjelmatyöntekijöiden eli YOT:n kannanotto Akuutti-tiimin irtisanomisiin.

Ylen ohjelmatyöntekijät paheksuu tapaa, jolla Oulun Akuutin seitsemän työntekijän irtisanominen toteutettiin. Neuvotteluita ei YOT:n mielestä käyty aidosti, vaan asetelmat oli päätetty etukäteen siten, ettei työpaikat säilyttäville vaihtoehdoille annettu mahdollisuutta. Myös työpaikan säilymisen edellytyksenä pidetty muutto Helsinkiin oli kohtuuton vaatimus, koska kyse oli monien kohdalla koko perheen tilanteen radikaalista muutoksesta.

YT-neuvotteluihin osallistuneet pääluottamusmies Pike Epstein ja Lusin luottamusmies Marko Gustafsson jättivät neuvottelujen päätteeksi eriävän mielipiteensä ratkaisusta, koska he pitävät työskentelyä Oulusta käsin nykyisillä ja tulevilla kalustoilla täysin mahdollisena.

YOT pitää kohtuuttomana tehtyä ratkaisua ja vetoaa, että Oulun Akuutin työntekijät, jotka ovat jo vuosia tehneet ansiokasta, palkittua ja satojentuhansien yleisöjä keränneitä ohjelmia, voisivat jatkaa työtään Yleisradion organisaatiossa Oulussa.

Ylen ohjelmatyöntekijöiden, YOT:n psta
Hilla Blomberg, pj
hilla.blomberg(at)yle.fi
040-5569287