Uutiset / 19.11.2018

Uusi pressikortti tulee pian!

Uudet pressikortit postitetaan Journalistiliiton jäsenille loppuvuoden aikana. Kortti on voimassa kalenterivuodet 2019 ja 2020. Lisätietoa pressikortista saat täältä.  Lisätietoa myös:  puh: 050 366 3501 tai 040 752 5372 (arkisin 09–11.30) jasenasiat@journalistiliitto.fi HUOM! Myös mobiilisovelluksemme toimii nykyisin pressikorttina. Jos ET enää tarvitse muovista pressikorttia, ilmoitathan siitä meille viimeistään 22.11. allaolevalla lomakkeella. Kiitos! [gravityform id="182" title="true" description="true"]    

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.