Uutiset / 11.04.2016

Uravalmennus täyttyi 12 minuutissa

Journalistiliiton uusi jäsenpalvelu nimeltä uravalmennus on ollut odotettua suositumpaa. Kun ensimmäinen ilmoittautumiskierros avattiin 11. helmikuuta, kaikki 60 valmennuspaikkaa täyttyivät saman päivän aikana. Toisella, torstaina 7.4. klo 8.00 avatulla kierroksella tarjolla olleet 30 paikkaa menivät 12 minuutissa.

Seuraava ilmoittautumiskierros on ensi syksyllä, jonakin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Silloin on jaossa luultavasti 60 paikkaa. Palveluun kannattaa rekisteröityä jo ennen ilmoittautumispäivää osoitteessa urapalvelut.fi/journalistiliitto. Rekisteröityneille on tarjolla mm. videovinkkejä työnhakuun.

Lisätietoja saa liiton koulutusasiamieheltä osoitteesta nina.porra(at)journalistiliitto.fi.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.