Uutiset / 31.01.2014

Työsuhteita päättyy Journalistissa

Tammikuun lopussa on päättynyt kahden työntekijän työsuhde Journalistin toimituksessa. Työsuhteet päätettiin yhteisellä sopimuksella. Aiemmin viime kesänä yksi työntekijä irtisanoutui Journalistista.

Nyt tehtyjen sopimusten yksityiskohdista ei kerrota, koska sopimuksiin sisältyvät tiukat salassapitoehdot. Näin yleisesti menetellään vastaavissa tapauksissa. Journalistiliitto kunnioittaa tekemiään sopimuksia.

Liiton hallitus kokoontuu 13. helmikuuta. Silloin pohditaan kuinka tästä jatketaan eteenpäin.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.