Uutiset / 16.01.2012

Työnohjausryhmät aloittavat Helsingissä

Työnohjausryhmissä keskustellaan luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen kohtaamista vaikeista asioista ja tilanteista. Niitä yritään ratkoa vertaiskeskustelun avulla. Samalla tutkimme omaa toimintaamme hankalissa tilanteissa.

Ryhmiä on kaksi. Valitse itsellesi paremmin sopiva päivä. Ilmoittaudu sähköpostilla erkki.kupari@journalistiliitto.fi. Kokoontumisajat ovat:

ma 16.1. ja ti 24.1 klo 15.30-17.00 SJL 3.krs kokoushuone

ma 20.2. ja 21.2.

ma 5.3. ja 6.3.

ma 16.4. ja 17.4.

ma 21.5. ja 22.5.

Ryhmiä ohjaa työnohjaaja ja yhteisötyönohjaaja Erkki Kupari

 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.