Uutiset / 12.03.2020

Turvalta ohjeet koronasta ja jäsenvakuutuksesta

Journalistiliiton jäsenvakuutuksista vastaava Vakuutusyhtiö Turva on koonnut verkkosivuille tärkeimmät perustiedot koronaviruksesta, matkustajavakuutuksesta ja matkustamisesta asiakkaillemme. Sivua päivitetään tilanteen kehittyessä. Turvan verkkosivuilla palvelee chat, joka on auki myös lauantaisin. Turvaan voi myös soittaa numeroon 01019 5110 (ma-pe 8-18). Tietoa Journalistiliiton jäsenvakuutuksista löytyy täältä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL seuraa ja arvioi tilannetta Euroopan tautivirasto ECDC:n ja Maailman terveysjärjestö WHO:n kanssa. THL päivittää tietoa nettisivuilleen.

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.