Uutiset / 17.06.2019

Tommy Pohjola Journalistiin

Kuva: Oliver Bjon. Kuva:
Journalistiliiton hallitus päätti Pohjolan nimityksestä 14. kesäkuuta. Tehtävään haki määräaikaan mennessä 56 ihmistä. Pohjola on työskennellyt Hufvudstadsbladetissa eri tehtävissä vakituisena työntekijänä vuodesta 1995 lähtien. Hän on tällä hetkellä työskentelyvapaalla Hbl:n uutistoimituksesta. Pohjola on kaksikielinen ja työskentelee sekä suomeksi että ruotsiksi. Lue lisätiedot ja Tommy Pohjolan kommentit Journalistin uutisesta!    

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.