Uutiset / 26.05.2010

Tekijäjärjestöt koolla Sanoma Newsistä

Tilannepäivityksen lisäksi järjestöt sopivat useista jatkotoimista, jos uutta tai muokattua sopimusmallia aletaan jälleen tarjota.

Jos sinulle tarjotaan Sanoma Newsistä sopimusta, ota välittömästi yhteyttä Journalistiliittoon (petri.savolainen@journalistiliitto.fi) ja omaan tekijäjärjestöösi.
Pyydä tekijäjärjestösi juristia lukemaan sopimus, ennen kuin laitat nimesi paperiin.
Järjestöt ovat edelleen valmiita neuvotteluihin Sanoma Newsin kanssa. Jo viime keväänä 560 freelanceria antoi valtakirjan Journalistiliitolle neuvotteluiden käymiseksi kollektiivisesti. Myös uusia valtakirjoja otetaan vastaan.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.