Uusimmat

Taru Taipale on SAL:n uusi puheenjohtaja

Salli-palkinto annettiin Risto Lindstedtille

Suomen Aikakauslehdentoimittajain Liiton vuosikokous valitsi SAL:n uudeksi puheenjohtajaksi Talouselämän toimittaja Taru Taipaleen, 41.

Vaalissa Taipale voitti vastaehdokkaansa kustannustoimittaja Anna-Liisa Karhulan äänin 41-13. 

Uusi puheenjohtaja aikoo jatkaa SAL:ssa työtä SJL:n yhdistysten yhteistyön tiivistämiseksi. Journalistiliiton järjestörakennetta mietitään uusiksi, ja SAL osallistuu tähän työhön.

Taru Taipale on edustanut SAL:oa Journalistiliiton valtuustossa. Journalistiliiton tes-valiokunnassa hän ollut neuvottelemassa lehdistön työehtosopimusta kahdella viime kierroksella.  SAL:n hallituksen lisäksi hän on toiminut myös oman osastonsa Talentumin toimitusosaston puheenjohtajana.

Hänen talousasioiden tuntemuksestaan on ollut hyötyä niin Taloustoimittajat ry:n johtokunnassa kuin SAL:n taloustoimikunnassakin.

Taipale seuraa SAL:n puheenjohtajan tehtävässä Hanne Ahoa, joka valittiin viime joulukuussa Journalistiliiton puheenjohtajaksi.

Salli-palkinto Lindstedtille

SAL:n Salli-journalistipalkinto annettiin Suomen Kuvalehdestä eläkkeelle jääneelle toimittaja Risto Lindstedtille tunnustuksena pitkästä ja merkittävästä elämäntyöstä.