Uutiset / 07.03.2013

SJL:n jäsen, varaa lomasi Vierumäeltä!

Journalistiliiton hyvin varusteltu kahden huoneiston lomatalo sijaitsee Vierumäen vapaa-ajan keskuksessa, jonne on erinomaiset yhteydet varsinkin Etelä- Ja Keski-Suomesta. Lomatalon esittelyn löydät tästä:

 

http://www.journalistiliitto.fi/jasenpalvelut/liiton_lomapaikat/vierumaki/

 

Haku koskee aikaa 17.5.2012 - 13.12.2013. Jos samaa jaksoa haluaa useampi hakija, suoritetaan arvonta. Liiton toimisto ilmoittaa varausratkaisuista sekä vuokrausjakson saaneille että niitä ilman jääneille.

Tässä haussa haetaan ensisijaisesti kokonaisia viikkoja. Jos täysiä viikkoja jää vapaiksi, voidaan ne vuokrata osaviikkoina. Vapaaksi jääneistä ajankohdista ilmoitetaan Vapaat viikot -sivulla. 

 

Nyt haussa olevilla jaksoilla peritään seuraavia vuokria:

 

Jakso 17.5.2013 - 20.9.2013 (sesonkihinta)

Viikon vuokra on 500 €, osaviikon maanantaista perjantaihin 230 € ja pidennetty viikonloppu perjantaista maanantaihin 300 €.
 

Jakso 20.9.2013 - 13.12.2013

Viikon vuokra on 400 €, osaviikon maanantaista perjantaihin 200 € ja pidennetty viikonloppu perjantaista maanantaihin 260 €.

 

Oikeus hintojen ja maksuluokkien muutoksiin pidätetään.

HAKULOMAKE

Vierumäen haku 
(verkkolomake): täytä ruudulla ja lähetä suoraan liittoon.

 

Lisätietoja:

Taloussihteeri Annamari Schildt 044 500 0013 (huom: Hoitovapaalla perjantaisin!)
annamari.schildt(at)journalistiliitto.fi 


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.