Uutiset / 28.05.2010

Sanoma News -valtakirjoja kerätään

Valtakirjoja kerätään neuvotteluiden käymiseksi Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolaiselle ja mahdollisesti muille nimettäville neuvottelijoille.

Odotettavissa on, että Sanoma News tarjoaa piakkoin uusia freelancersopimuksia. Valtakirjaa pyydetään sekä viime keväänä valtakirjan antaneilta, jotka työskentelevät Sanoma Newsille että uusilta freelancereilta.

Jos sopimusesitys tulee valtakirjan antaneelle freelancerille, voi tämä vastata Sanoma Newsille, että neuvotteluja puolestani käy Journalistiliitto antamani valtakirjan perusteella.

Valtakirjan voi antaa oheisen verkkolinkin kautta:

http://www.webropol.com/P.aspx?id=448342&cid=89855853

Jatkossa yksityiskohtaiset neuvotteluinfot tulevat tämän uuden valtakirjan antaneille freelancereille.


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.