Uutiset / 27.02.2012

Nuorille journalisteille avattu uusi sivusto

Uusi nettisivusto tarjoaa nuorille journalisteille, alan opiskelijoille sekä alalle hakeville runsaasti tietoa journalistina työskentelystä. Sivustolla vastataan usein kysyttyihin kysymyksiin alan työehdoista, käytännöistä sekä freelance-työstä. Lisäksi sivustolle on kerätty tietoa alan suurimmista opiskelupaikoista ja opiskelijoiden omista järjestöistä. Sivustolla on myös keskustelupalsta, jossa nuoret journalistit voivat keskustella heitä kaikkia koskettavista asioista.

www.toimittajaksi.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.