Uutiset / 26.03.2020

Liitto kysyy vakituisessa työssä olevilta jaksamisesta ja hyvinvoinnista

Journalistiliiton työelämävaliokunta on laatinut jäsenkyselyn, jonka tarkoituksena on kartoittaa jäsentensä työssä jaksamista ja hyvinvointia. Kysely on suunnattu tällä kertaa kaikille vakituisessa työsuhteessa työskenteleville. Aiemmin tammikuussa vastaava kysely lähetettiin epäsäännöllisissä työsuhteissa työskenteleville ja itsensätyöllistäjille. Työssä jaksaminen ja hyvinvointi on tärkeä aihe erityisesti näin etätöiden ja poikkeustilan aikana. Kysely koostuu pääasiassa muutamasta taustakysymyksestä sekä kuudesta osiosta, joiden aiheena ovat terveys ja työkyky, työn hallinta, työyhteisö, kehittyminen ja osaaminen, itseluottamus sekä elämän tasapaino. Vastausaika päättyy 13.4.2020 mennessä. Kysely on tullut kohderyhmälle sähköpostitse, viestissä on linkki kyselyyn. Muistathan vastata!

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.