Uutiset / 15.02.2010

Koulutustilaisuudet lehdistön paikallisen erän käytöstä

SJL ja VKL järjestävät lehdistön luottamusmiehille kolme puolen päivän tilaisuutta toukokuussa maksuun tulevan 1,5 prosentin suuruisen yrityskohtaisen erän käytöstä.

Tilaisuuksien ajankohdat ovat:

  • 19.3. 2010 klo 9-12, ilm. viim. 17.3.
  • 24.3.2010 klo 9 - 12, ilm. viim. 22.3.
  • 24.3.2010 klo 13 - 16, ilm. viim. 22.3.

Työnantaja maksaa kulut tilaisuuteen osallistumisesta.

Tilaisuuden hinta on 150 e/hlö. Kurssit järjestetään Helsingissä, Viestintäjärjestöjen talon neuvottelutilassa, Lönnrotinkatu 11, 2. krs.

Koulutustilaisuuteen osallistumisen peruutusehdot:

  • Peruuttaminen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti kuluitta. Sen jälkeen peritään järjestelykuluja, kokouspaketista riippuen. Jos ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu. Sairastumis- tai muissa vastaavissa tapauksissa estyneen tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö tilaisuuden alkuun asti.

Ilmoittautumiset VKL:n kautta osoitteessa:

http://www.vkl.fi/tapahtumat_koulutus/tapahtuma-_koulutushaku/yrityskohtainen_era_-_neuvotellaan_palkankorotuksista_paikallisesti.184.html

Lisätietoja koulutuksesta: jaana.villilkka-storm@vkl.fi , ilmoittautumisesta ym. käytännön järjestelyistä sirkka.saarinen@vkl.fi .

Tytti Oras


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.