Uutiset / 15.02.2010

Koulutustilaisuudet lehdistön paikallisen erän käytöstä

SJL ja VKL järjestävät lehdistön luottamusmiehille kolme puolen päivän tilaisuutta toukokuussa maksuun tulevan 1,5 prosentin suuruisen yrityskohtaisen erän käytöstä.

Tilaisuuksien ajankohdat ovat:

  • 19.3. 2010 klo 9-12, ilm. viim. 17.3.
  • 24.3.2010 klo 9 - 12, ilm. viim. 22.3.
  • 24.3.2010 klo 13 - 16, ilm. viim. 22.3.

Työnantaja maksaa kulut tilaisuuteen osallistumisesta.

Tilaisuuden hinta on 150 e/hlö. Kurssit järjestetään Helsingissä, Viestintäjärjestöjen talon neuvottelutilassa, Lönnrotinkatu 11, 2. krs.

Koulutustilaisuuteen osallistumisen peruutusehdot:

  • Peruuttaminen viimeiseen ilmoittautumispäivään asti kuluitta. Sen jälkeen peritään järjestelykuluja, kokouspaketista riippuen. Jos ilmoittautumista ei peruuteta lainkaan, laskutetaan koko osallistumismaksu. Sairastumis- tai muissa vastaavissa tapauksissa estyneen tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö tilaisuuden alkuun asti.

Ilmoittautumiset VKL:n kautta osoitteessa:

http://www.vkl.fi/tapahtumat_koulutus/tapahtuma-_koulutushaku/yrityskohtainen_era_-_neuvotellaan_palkankorotuksista_paikallisesti.184.html

Lisätietoja koulutuksesta: jaana.villilkka-storm@vkl.fi , ilmoittautumisesta ym. käytännön järjestelyistä sirkka.saarinen@vkl.fi .

Tytti Oras


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliiton pitkäaikainen puheenjohtaja Antero Laine on kuollut  

Hän toimi liiton puheenjohtajana 1974-1992.

Ehdota nyt Järjestöteko- ja Työyhteisötekijäpalkinnon saajaa

Esityksiä palkittaviksi voivat tehdä liiton jäsenyhdistykset, osastot ja yksittäiset jäsenet. Palkinnoista päättää liiton hallitus.

Riitaan elokuva- ja tv-tuotantoalan työvuorojen muuttamisesta ei saatu tuomioistuimesta selkeytystä

Journalistiliitto nosti kanteen, koska sen tulkinnan mukaan jäsenien työvuoroja oli muutettu työehtosopimuksen vastaisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun elokuva- ja tv-tuotantoalan työehtosopimusta tulkittiin työtuomioistuimessa.