Uutiset / 05.02.2016

Journalistirock tulee taas

Kaksi kertaa järjestetty media-alan bändikisa Journalistirock saa jatkoa myös tänä vuonna. Aiemmista vuosista poiketen media-alan ihmisille suunnattu bändikilpailu järjestetään Apollo Live Clubilla Helsingin keskustassa perjantaina 19. elokuuta.

Muutosten taustalla on kilpailun järjestäjän vaihtuminen. Kisan järjestelyistä vastaa yrityksille suunnatun bändikisan järjestäjä Company Rock, joka tarjoaa ensi kertaa myös muille ammattiliitoille mahdollisuutta oman alakohtaisen osakilpailun järjestämiseen.

”Kaudesta 2016 alkaen olemme tehneet sääntöuudistuksen, jolla haluamme helpottaa ammattiliittojen, yhdistysten sekä mikroyritysten osallistumista kilpailuun”, sanoo Company Rockin järjestäjä Rose-Marie Backström.

Journalistirock pysyy siis edelleen Journalistirockina, vaikka se järjestetäänkin Company Rock -tuotantona.

Kahden ensimmäisen Journalistirockin järjestelyistä vastannut musiikkiyhdistys Soittakaa Paranoid on tyytyväinen, että Journalistirock saa jatkoa Company Rockin siipien alla.

"Media-alan bändeille tämä loistava mahdollisuus pääse vieläkin isompiin saleihin soittamaan. Toivottavasti moni aiemmin Journalistirockiin osallistunut yhtye osallistuu myös tähän kisaan", Soittakaa Paranoid ry:n puheenjohtaja, Journalistin toimitussihteeri Manu Marttinen sanoo.

Elokuun osakilpailun voittaja pääsee suoraan Company Rockin valtakunnalliseen finaaliin, joka järjestetään 28. lokakuuta Apollossa. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet jatkavat kilpailua semifinaaleissa. Tarkemmat tiedot kisasta löytyvät Company Rockin verkkosivuilta.

Osallistuminen Journalistirockiin on mahdollista, jos yhtyeessä on vähintään yksi Suomen Journalistiliiton jäsen. Muiden jäsenten ammatilla tai mahdollisella ammattiliiton jäsenyydellä ei ole merkitystä.

Osallistuminen on edellisvuosien tapaan maksutonta.

Apollon osakilpailuun pääsee soittamaan 12 nopeimmin ilmoittautunutta yhtyettä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.4. asti tai kunnes paikat ovat täynnä.
Toimi siis nopeasti ja ilmoita bändisi tämän vuoden rokkaavimpaan mediatapahtumaan osoitteessa: manu.marttinen@journalistiliitto.fi.

 

Lisätiedot:

Manu Marttinen/ Journalistirock
050-3103036
Facebook/Journalistirock.com
manu.marttinen@journalistiliitto.fi

Rose-Marie Backström / Company Rock
040 506 4298

Companyrock.com
rmb@officebeat.fi


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.