Uutiset / 13.12.2018

Journalistiliitto jakoi ansiomerkkejä

Journalistiliiton aktiiveja on palkittu ansiomerkein liiton valtuuston järjestäytymiskokouksen yhteydessä järjestetyllä valtuustoillallisella. Ansiomerkeillä palkittiin kaikkiaan yksitoista liiton aktiivista toimijaa. 1. Jukkapekka Varjonen SATA "Poikkeuksellisen monipuolinen ja aktiivinen toimija liiton eri tasoilla." 2. Jyrki Räikkä HSJ "Sitkeä ja peräänantamaton neuvottelija" 3. Anna-Liisa Karhula HSJ "Pitkäaikainen järjestöaktiivi, löytyy näyttöjä eri liiton tasoilla." 4. Kimmo Mäkilä HSJ "Toiminut liiton eri tasoilla rauhallisen rakentavasti, gradukoulu omalla vapaa-ajalla." 5. Juha Lehtinen PJY "Pitkä ja monipuolinen järjestöura, näkyvä ja peloton toimija." 6. Hannu Verronen PSSY "Tuloksellinen, monipuolinen ja aktiivinen toimija." 7. Seppo ”Poju” Seppänen RTTL "Työtaustan moninaisuus ja rikkaus, media-alan työmarkkinoiden ennakointi, pitkä ura luottamustehtävissä ja valiokuntatasolla." 8. Riikka Mäntyneva HUJ "Aktiivinen toimija, ei tee numeroa itsestään, ottaa mielellään vastaan uusia järjestökentän tehtäviä." 9. Anna-Liisa Haavikko RTTL "Monipuolinen tekijä, erinomainen asiantuntemus Ylen freelancerien työehdoista ja tekijänoikeuksista, edustaa journalistiliittoa myös muissa yhteyksissä (mm. Kopioston hallituksessa)." 10. Anneli Kajander-Ekström TJY "Positiivista energiaa, ottaa asioista selvää. Ruokatoimittajan termeillä pippurinen, mutta ei kitkerä." 11. Tiina Ruulio SFJ "Pelottomuus toimia, suorasanaisuus, SFJ:n perustamisen alkuvaiheessa aktiivisesti mukana ja jatkanut."

Katso myös

Kaikki uutiset

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.