Uusimmat

Joulukortti vapaan journalismin puolesta!

Vikesin ja Long Playn sananvapauslahja tukee vapaata journalismia Suomessa ja maailmalla

Viestintä ja kehitys-säätiö (Vikes) ja hitaan journalismin verkkopalvelu Long Play lanseeraavat täksi jouluksi sananvapauslahjan. Lahjan tuotolla tuetaan Vikesin sananvapaustyötä maailmalla ja Long Playn laatujournalismia kotimaassa.

Lahjan saaja saa luettavakseen valinnaisen Long Play -artikkelin.

– Sananvapaus koskettaa jokaista meistä ja tällä aineettomalla lahjalla voit paitsi tukea hyvää journalismia, myös saada itsellesi laadukasta luettavaa. Long Play on ainutlaatuinen palvelu, josta löytyy hienoja juttuja neuropsykologiasta homoerotiikkaan ja kansainvälisten kaivosyhtiöiden toimintaan Suomessa, Vikesin toiminnanjohtaja Salla Nazarenko sanoo.

– Meidän työmme puolestaan mahdollistaa laatujournalismin tekemisen siellä, missä se on varsin vaikeaa. Vikes mm. tukee tutkivan journalismin koulutuksia Nepalissa ja Nicaraguassa. Vikesin hankkeiden kouluttamat journalistit ovat esimerkiksi paljastaneet korruptiota koululaitoksessa sekä tarttuneet ympäristötuhoihin Nigerian öljytuotantoalueilla.

Lahjan ostaja saa valita 10 euron hintaisen sähköisen kortin ja 14 euron painetun joulukortin välillä.

Sananvapausaiheiset joulukortit piirsivät Fingerporista tunnettu sarjakuvataiteilija Pertti Jarla sekä kuvittaja Inari Savola.

Sananvapauslahjaa voi ostaa osoitteesta kauppa.longplay.fi.

Lisää tietoa Long Playn ja Vikesin toiminnasta löytyy osoitteista www.longplay.fi ja www.vikes.fi.