Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Radio Aallon juontaja ja toimittaja Jenni Alexandrova on ollut Journalistiliiton jäsen 11 vuotta. Kuva: Anna Autio

Jenni Alexandrova: ”Liittyminen oli päivänselvää”

”En ole Journalistiliiton palvelujen aktiivinen käyttäjä vaan rivijäsen. Liitto on mukana elämässäni lähinnä siten, että maksan jäsenmaksua ja Journalisti tipahtaa postiluukustani. En ehtinyt käyttää Linnanmäki-etua, kun sellainen oli, enkä nykyään ehdi esimerkiksi mökkeillä liiton lomapaikoissa. Liittyminen Journalistiliittoon oli minulle kuitenkin päivänselvää.

Työelämä on nykyään epävakaata. Kuka tahansa saattaa joutua lähtemään koska tahansa. Ainoa pysyvä asia on muutos. Jäsenyys on minulle ennen kaikkea ennakointia mahdollista työttömyyttä varten. Liitto myös auttaisi, jos syystä tai toisesta tarvitsisin lakimiespalveluja.

Työskentelen Radio Aallossa juontajana ja toimittajana. Teen iltapäiväohjelmaa ja sen sisällä sarjaa, joka esittelee menestyneitä naisia laajalla skaalalla. Suomi on täynnä menestyneitä naisia, mutta heistä puhutaan aivan liian vähän. Lisäksi teen telkkaria, juontokeikkoja ja blogia.

Työskentelen media-alalla, koska ala on ääriään myöten mielenkiintoinen. Ei ole kahta samanlaista päivää. Koen olevani etuoikeutettu, koska saan esimerkiksi haastatella melkein ketä haluan. Voin myös kysyä epämiellyttäviä kysymyksiä, koska se on työtäni.”

Tämä on osa juttusarjaa, jossa Journalistiliiton jäsenet kertovat työstään ja suhteestaan liittoon. Lue sarjan aiemmat osat täältä.