Uutiset / 13.06.2016

Hae maksuttomaan Kiila-kuntoutukseen

Kuntoutuskeskus Petrea järjestää valtakunnallisen toimittajille, juontajille ja tuottajille suunnatun Kiila-kuntoutuksen. Kuntoutus alkaa 12.9.2016, ja paikkana on Turun Holiday Club Caribia.

Kiila on Kelan rahoittamaa ammatillista kuntoutusta, joka on tarkoitettu tukemaan työntekijän selviytymistä omassa työssään. Kiila-kuntoutus on työnantajalle ja kuntoutujalle maksutonta. Lisätietoja Kiila-kuntoutuksesta löytyy osoitteesta kela.fi/kiila-kuntoutus.

Kiila-kuntoutukseen voi hakea toimittamalla Kelan kuntoutushakemus KU 101 ja ajankohtainen lääkärin B-lausunto Kelaan. Kiila-kurssin numero 65429 merkitään kuntoutushakemukseen.

Lisätietoja saat kurssisihteeri Satu Kivirannalta (040 192 6278) tai Kysy kuntoutuksesta -palvelusta (ma–pe klo 12–14) numerossa 040 192 6295.

Liitteenä Kiila-kuntoutuksen esite (pdf).


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.