Uutiset / 05.04.2011

Graafisen alan yhteiset neuvotteluesitykset annettu

VKL esitti mahdollisuutta sopia takaisinottovelvollisuudesta sekä työmatkakorvauksista nykyistä työehtosopimusta heikommin ehdoin. Työntekijäliittojen esitykset liittyivät mm. koulutukseen, työhyvinvointiin ja henkilöstön edustajien asemaan. 

Neuvottelussa mukana ovat SJL:n lisäksi TEAM, Proliitto, MDU sekä työnantajia edustava VKL.

Alan liittojen yhteisiä tes-määräyksiä koskevat neuvottelut jatkuvat 18.4.

(5.4.2011 TO)


Katso myös

Kaikki uutiset

Vapaa tiedonvälitys ei toteudu Gazassa: journalistien tappamisen on loputtava  

Konflikti Gazassa on tuottanut mittaamattoman määrän kärsimystä ja tuhoa siviiliväestölle yhdeksän viime kuukauden aikana. Gazasta on muodostunut tiedonvälityksen musta-aukko. Humanitaarisen katastrofin todellista laajuutta ja inhimillistä hätää ei voi ymmärtää ilman journalistien aktiivista raportointia. Siksi on välttämätöntä taata edellytykset journalistien mahdollisimman vapaalle ja turvalliselle toiminnalle sotimisesta riippumatta. Tätä edellyttää myös kansainvälinen oikeus. Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvosto on […]

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Suomalaisten luottamus uutisiin pysyy vakaana – ”Kärkisijasta on syytä olla kiitollinen”

Nyt julkaistujen kyselytulosten perusteella maksuttoman verkkouutistarjonnan seuraaminen ei näytä vähentävän verkkouutisista maksamista. Päinvastoin ne, jotka seuraavat esimerkiksi Yleisradion verkkouutisia, myös maksavat verkkouutisista muita todennäköisemmin.