Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Journalistiliitto etsii lakimiestä

Edunvalvontayksikköömme palkataan vakituiseen työsuhteeseen lakimies.

Suomen Journalistiliitto on ammattijärjestö, jonka tehtävä on valvoa journalistien ja journalismin etuja. 14 500 jäsentämme ovat viestintäalan ammattilaisia, kuten toimittajia, ohjelmatyöntekijöitä, kuvaajia, graafikoita, kustannustoimittajia, kääntäjiä ja tiedottajia. Jäsenemme työskentelevät lehdistössä, kustannusyhtiöissä, televisiossa ja radiossa. SJL huolehtii sekä työsuhteisten että itsensä työllistäjien työehdoista. Jäsentemme uutena palvelumuotona olemme perustaneet Mediakunta-nimisen osuuskunnan.

Edunvalvontayksikköömme palkataan vakituiseen työsuhteeseen

lakimies

jolla on kyky sekä hyvin itsenäiseen työhön että toimintaan tiiviissä ryhmässä. Työsuhde alkaa viimeistään elokuun alussa.

Erityisvastuualueena tehtävääsi kuuluvat keskeisimpinä Yleisradion työehtoasiat, työelämä- ja tasa-arvokysymykset sekä pätkätyön erityiskysymykset. Lisäksi osallistut yksikön yhteisiin tehtäviin, kuten työehtopäivystyksiin.

Edellytämme hakijalta oikeustieteen maisterin/kandidaatin tutkintoa tai opintojen ollessa vielä kesken tehtävään soveltuvien syventävien opintojen suorittamista. Lisäksi arvostamme media-alan ja ammattijärjestöjen toiminnan tuntemusta sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 3.6.2018 mennessä sähköpostilla: petri.savolainen@journalistiliitto.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, puh. (050) 534 2485 (puhelinajat ke 30.5. klo 9-11 ja pe 1.6. klo 9-11) ja sähköposti petri.savolainen@journalistiliitto.fi