Uutiset / 12.11.2014

Aller irtisanoo yhden ja lakkauttaa printti-Costumen

Aller Media on selvinnyt yt-neuvotteluissaan yhdellä irtisanomisella. Neuvottelujen alkaessa yhtiö ilmoitti vähennystarpeeksi enintään kuusi henkilöä.

Costume-lehden paperiversio lakkautetaan, mutta sen toimituksen kaikille neljälle työntekijälle löytyi yhtiöstä muita töitä.

Toisen Allerin lehden toimituksesta jouduttiin irtisanomaan yksi työntekijä, vaikka alun perin kaikille kaikille neuvottelujen piirissä olleille tarjottiin Allerilta muuta työtä.

 

TIEDOTETTA PÄIVITETTY: Lisätty tieto, että kaikille tarjottiin alun perin muuta työtä.


Katso myös

Kaikki uutiset

Journalistiliitto palvelee myös läpi suven

Jäsenet voivat olla yhteydessä liittoon jäsenyyttä koskevissa asioissa sekä lakiasioissa.

Luova ala vaatii päättäjiä perumaan yksityisen kopioinnin hyvityksen tuhoisan leikkauksen

Älä anna kulttuurin kadota -kampanja vaatii päättäjiä säilyttämään oikeudenmukaisen yksityisen kopioinnin hyvityksen. Hallituksen kehysriihen päättämä leikkaus 11 miljoonasta 5,5 miljoonaan olisi luovan alan järjestöjen mukaan perusteeton ja tuhoisa kulttuuritarjonnalle ympäri Suomen. Journalistiliitto on mukana kampanjassa.

Päivitetty elokuva- ja tv-alan häirinnän ehkäisyn opas on julkaistu

Kyseessä on päivitetty versio vuonna 2018 julkaistusta oppaasta, ja opas koskee nyt kattavammin epäasiallista kohtelua, häirintää ja seksuaalista häirintää. Oppaaseen on myös lisätty elokuva- ja tv-alan erityispiirteitä, ja se on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.