Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Vastaa kyselyyn elokuva- ja tv-tuotantojen työehdoista

Elokuva- ja tv-tuotantoja koskevan työehtosopimuksen sopimuskausi päättyy 31.10.2017. Suomen Journalistiliitto haluaa selvittää, miten sopimuksissa sovitut työehdot tv-tuotantoyhtiöissä toteutuvat, ja mitkä ovat työntekijöiden neuvotteluasemat esim. paikallisia sopimuksia tehtäessä.

Kysely koskee työsopimussuhteessa kaupallisella tv-tuotantoalalla työskenteleviä tv-ohjelmatyöntekijöitä (journalistinen työ ja tuotantotehtävät).  Kyselyn ulkopuolelle jäävät Mediahub, Yleisradio, kirkon tiedotuskeskus ym. alat, joilla on omat työehtosopimuksensa, sekä yrittäjänä tehty työ.

Jos työskentelet useille eri työnantajille, voit vastata kysymyksiin joko kokonaisuutena tai pääasiallisen työsuhteesi tietojen pohjalta. Vapaassa palautteessa voit kommentoida tv-alan työehtoja laajemminkin.

Kyselyyn voivat vastata muutkin kuin Journalistiliiton jäsenet. Kysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/A0B61DF6521BC28E

Vastausaikaa on perjantaihin 15.9.2017 asti.

Kiitos, että vastaat kyselyyn! Saamme sinulta hyvää tietoa työehtosopimusneuvottelujen taustaksi ja työehtosopimuksen kehittämiseksi.

20. syyskuuta 2017 klo 16.30–19.30 liitto järjestää Hakaniemessä aiheeseen liittyvän koulutus- ja keskustelutilaisuuden. Tervetuloa mukaan sinne. Linkki ilmoittautumisiin lähetetään loppukesällä, mutta kalenterivaraus kannattaa jo tehdä.

 

Liite: elokuva- ja tv-tuotantoja koskeva työehtosopimus