Käytämme evästeitä sivujen teknisen toiminnan varmistamiseksi ja sivujen kävijämäärätietojen seuraamiseen. Emme kerää tietoja yksittäisistä kävijöistä.

Katso tietosuojaselosteemme

Uusimmat

Vuoden luottamusmiehinä palkittiin Sylvia Bjon ja Paavo Martikainen

Vuoden luottamusmiehet ja järjestöteot palkittiin valtuuston juhlaillallisella 21.5. Vuoden järjestöteosta tunnustusta saivat elokuva- ja tv-alan tessin neuvottelijat sekä viittomakielisten ohjelmien kehittäjä.

HBL:n luottamusmies ja KSF Media -konsernin pääluottamusmies Sylvia Bjon on vaivaa säästämättä käyttänyt työ- ja vapaa-aikaansa puolustaakseen kollegoidensa oikeuksia. Bjon on kuuden vuoden aikana puskenut seitsemän yhteistyöneuvottelukierroksen läpi ja samaan aikaan hoitanut omat toimittajantyönsä ja osallistunut Journalistiliiton toimintaan.

Palkintoperusteiden mukaan Paavo Martikaisen pitkä ja sitkeä työ A-lehdissä, osastossa, SAL:ssa ja SJL:ssä on vailla vertaa. Hän puolustaa työntekijöiden oikeuksia tiukasti ja määrätietoisesti. Tämä nähtiin esimerkiksi vuoden 2014 erittäin raskaissa yt-neuvotteluissa Martikaisen työpaikalla.

Vuoden järjestöteosta palkittiin ryhmä, joka neuvotteli elokuva- ja tv-alan tessin. Palkittuun ryhmään kuuluivat Ilkka Vanne, Seppo Seppänen sekä Tuomas Niemi.

Päivi Väntönen sai järjestötekokategoriassa kunniamaininnan viittomakielisten ohjelmien kehittämisestä. Hän järjesti seminaarin Ylen ja media-alan viittomakielisten ammattilaisten kesken toukokuussa 2014. Onnistuneen seminaarin jälkeen Yle ja viittomakieliset media-ammattilaiset ovat jatkaneet vuoropuheluaan.